Група рибари пловеле по морето, но ДОБРО подгответе се за она што следува потоа…

Ајкулите се познати по тоа што се кралеви во подводното животинско царство.  Тие немаат свој природен крвник освен нормално човекот, но во водата се шефови на сите животни.Тоа што ќе го видите во продолжение е една навистина спектакуларна сцена. Имено, група рибари пловеле со чамец по мирните морски води,кога одеднаш налетале на „летечка ајкула“.
Да, да добро прочитавте! Доколку не ни верувате, погледнете го ова неверојатно видео и уверете се самите… 

 
Тоа што ќе го видите во продолжение е една навистина спектакуларна сцена. Имено, група рибари пловеле со чамец по мирните морски води,кога одеднаш

Пронајдете не на следниве мрежи: