Група туристи пловеле со бродот, но им се случило нешто кое НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ЗАБОРАВАТ: Обрнете внимание на 0:08

Loading...

Група туристи пловеле со брод, но не ни претпоставувале што ќе им се случи. Спектакуларно случување   кое за среќа имале можност да го снимат со мобилен телефон и да го споделат со остатокот од светот.
Спектакуларното случување започнува на 0:08, добро обрнете внимание.
Погледнете како изгледало сето тоа…

 
Спектакуларно случување   кое за среќа имале можност да го снимат со мобилен телефон и да го споделат со остатокот од светот.
Спе

loading...
Loading...