ХЕРОЈ: Овој човек и` помогна на АЈКУЛАТА да ги изнесе своите МАЛЕЧКИ!

Секој кој би бил на негово место, би имал страв и не би знаел што треба да стори со неа, освен да ја слика. Човекот откако ја видел мртвата ајкула како лежи на брегот, забележал како нешто мрда во неа и одлучил да види што е.Храбар човек кој спаси животи, заслужува голем аплауз. Погледнете:Храбар човек кој спаси животи, заслужува голем аплауз. Погледнете:

Пронајдете не на следниве мрежи: