ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: 15 градежни работници во обид да запрат машина надвор од контрола!

Овие градежни работници станаа вистински хит на интернет. Нивните обиди за да запрат машината за мелење бетон, се многу смешни.
Дали тие успеаа или не, погледнете подолу .Нивните обиди за да запрат машината за мелење бетон, се многу смешни.
Дали тие успеаа или не, погледнете подолу .

Пронајдете не на следниве мрежи: