ХОРОР КАКО ОД ФИЛМ: Побеснета АЈКУЛА нападна рибари!

Рибари во едно калифорниско бротче, како и секогаш очекувале добар улов без поголеми и изненадувања, налетале на буквално побеснета ајкула.Рибарите од Калифорнија се навикнати на секакви работи, а особено на ајкули кои таму се вообичаени. Сепак, ова и најтврдокорните рибари тотално ќе ги исплаши.
Имено, рибари во едно бротче кои како и секогаш, си очекувале добар улов без поголеми изненадувања налетале на побеснета ајкула.
Таа ги исплашила со нејзините неверојатни скокови, бидејќи на моменти се чинело дека сака да го нападне бротчето.
 
Погледнете го овој хорор напад:Рибарите од Калифорнија се навикнати на секакви работи, а особено на ајкули кои таму се вообичаени. Сепак, ова и најтврдокорните рибари тотално ќе

Пронајдете не на следниве мрежи: