И КАМЕН БИ ЗАПЛАКАЛ: Нејзиниот татко умира, па одлучила да му приреди неверојатно изненадување!

Ова видео било снимено во една болница и прикажува една тажна, но воедно и прекрасна приказна исполнета со љубов, емоции, помешани чувства – среќа и тага, истовремено.Таткото на оваа прекрасна невеста лежи во болнички кревет.
Тешко е болен, смртно болен.
Таа одлучила да му го подари најубавот дар – својата свадба ја организирала во неговата болничка соба.
Но, како свадбата да помине без танцот помеѓу таткото и ќерката?

И каменот би пуштил солза на ова видео.
Погледнете и бидете среќни што сте здрави…
Таткото на оваа прекрасна невеста лежи во болнички кревет.
Тешко е болен, смртно болен.
Таа одлучила да му го подари најубавот дар

Пронајдете не на следниве мрежи: