И викале дека не изгледа добро во бикини. Но таа им го докажа спротивното…

Како реагирате кога на плажа ќе видите полничка девојка во бикини? Дали вам ви е одвратно или сосема нормално и ок?Блогерката и plus size модел Лои Лејн се сретнала со многу различни коментари. Затоа се одлучила да објасни зошто тоа е сосема во ред.
На својот Youtube канал, Лои поставила видео клипчиња во кои таа носи бикини. Со коментарите дека на полните девојки не им личи да носат бикини, таа не се согласува. Во видеото кое го поставила на својот канал, ја објаснила својата причина.

„Зашто некој си зема за право да ви говори што да носите, само затоа што таа личност се чувствува непријатно? Тоа не им се кажува на девојките со поголемата градба на телото. На слабите девојки не им се кажува да ги соблечат нивните кратки панталончиња, само затоа што на другите им е непријатно. Зошто некој кој е покрупен мора да го покрие своето тело?“ – изјавила Лои.

Таа не се сложува со оние кои мислат дека девојките кои се понички и носат бикини ја „истакнуваат нивната дебелина“ како што многумина мислат. Смета дека секој треба да носи гардероба во која ќе се чувствува пријатно и удобно.
Блогерката и plus size модел Лои Лејн се сретнала со многу различни коментари. Затоа се одлучила да објасни зошто тоа е сосема во ред.
На с

Пронајдете не на следниве мрежи: