Ѝ забранил на ќерката да влезе во својата соба: По три дена влегла во собата и имала што да види!

Поради својата идеја, Адам Хедлок еден ден одлучил да ја исфрли својата ќерка од нејзината соба.Цели три дена не ѝ дозволувал да влезе.
Веројатно би помислиле: каков е овој татко!
Меѓутоа, погледнете која била причината за неговата постапка:
Preuredjenje sobe za 3 dana by ludodobolaЦели три дена не ѝ дозволувал да влезе.
Веројатно би помислиле: каков е овој татко!
Меѓутоа, погледнете која била причината за него

Пронајдете не на следниве мрежи: