ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ: Стави трака на вилушка. И вие ќе го направите истото кога ќе ја дознаете причината!

Со помош на вилушка и две траки, може да направите детаљ кој може да биде идеален украс на секоја ваша веселба, подарок и слично.Правилната панделка во боја по ваша желба, едноставно можете да ја направите со неколку јасни потези.
Завиткајте ја траката околу вилушката, завршете, тргнете и украсот е подготвен.
Погледнете и сами како се прави, ќе ви се допадне:Правилната панделка во боја по ваша желба, едноставно можете да ја направите со неколку јасни потези.
Завиткајте ја траката околу вилушката

Пронајдете не на следниве мрежи: