Илузионист кој успеа да го ШОКИРА цел ЈУТУБ со неговата изведба!

Loading...

Илузионистот Дарси Оук кој со своите трикови ги освои не само фановите на шоуто „Britain’s Got Talent“, но сите оние кои имале можност да видат некои од неговите видеа, повторно воодушевува. Овој млад илузионист одлучил да изведе трик во кој има само 53 секунди за да се извлече од лудачка кошула пред  да се активира огромната стапица за мечки.
Погледнете го видеото: Овој млад илузионист одлучил да изведе трик во кој има само 53 секунди за да се извлече од лудачка кошула пред  да се активира огромната

loading...
Loading...