Имале секс во преполн трговски центар: Биле толку возбудени, па не можеле да се воздржат!

Пар од Австралија имале секс во еден трговски центар во Сиднеј, а нивниот интимен однос бил снимен две млади момчиња.Пар од Австралија имале сексуални односи на јавно место и тоа во преполн трговски центар. Еден човек и една жена имале „акција“, а нивниот однос бил регистриран од двајца млади луѓе кои се нашле на местото на настанот.
Кога еден од момчињата се прближило да ги праша дали тие се свесни за она што прават во јавност, мажот и жената прекинале. Мажот почнал да се извинува и да вели дека тој е одговорен, и дека не можеле да се воздржат.
Погледнете ја „ублажената“ верзија од настанот на следната страна:

Пар од Австралија имале сексуални односи на јавно место и тоа во преполн трговски центар. Еден човек и една жена имале „акција“, а нивн

Пронајдете не на следниве мрежи: