ИСПРСКАЛА ЛАК ЗА КОСА НА ЅИД: Многу мајки се благодарни за овој трик!

Loading...

Ишараните ѕидови се ноќна мора за родителите. Кое дете барем еднаш не го има направено тоа? Сепак, неволјата настанува кога ќе сфатите дека вашите најмили употребиле маркери кои тешко се бришат.Но, група мајки од една австралиска Фејсбук група покажале дека ништо не е невозможно. Имено, тие откриле еден навистина волшебен трик за отстранување на перманентните траги од маркери.
Нема да поверувате, но станува збор за обичен лак за коса.
Имено, една мајка објавила видео на кое ја демонстрира чудесната моќ на лакот за коса.

Едноставно прснала на ишараниот ѕид, а потоа со лесни движења со чиста крпа ги отстранила трагите од маркер.
Толку е лесно!
Погледнете го видеото:
Но, група мајки од една австралиска Фејсбук група покажале дека ништо не е невозможно. Имено, тие откриле еден навистина волшебен трик за отстранув

loading...
Loading...