ИСТРЕСЕ МАЛKУ СОЛ НА ПЛАЖА! Нема да ви се ВЕРУВА што се случи потоа!

Ако некогаш сте виделе риболовци, сигурно ви делувало многу досадно да седиш на столче и да чекаш кога некоја риба ќе загриза. Риболовот е „уметност“, која бара голема трпеливост и прецизност. Сепак, во следното видео ќе видите риболовец, кој не е ограничен на риболовна трска. Погледнете како овој човек го привлекува својот плен.
Неверојатно, нели?
Погледнете го видеотоРиболовот е „уметност“, која бара голема трпеливост и прецизност. Сепак, во следното видео ќе видите риболовец, кој н

Пронајдете не на следниве мрежи: