Излегла незадоволна од фризерски салон, а потоа одлучила да им се одмазди

Изгледа навистина не и се допаднала фризурата.Незадоволна од фризурата една жена од југоисточна Азија одлучила да ги „предупреди“ со чекан.
Секој од нас барем еднаш во животот имал негативно искуство со фризерот. И додека повеќето мажи во ваква ситуација кисело ќе се насмеат, ќе излезат од салонот и повеќе нема да се вратат, а девојките одат дома и убаво ќе се исплачат, оваа жена одлучила моментално да возврати со „иста мера“.Незадоволна од фризурата една жена од југоисточна Азија одлучила да ги „предупреди“ со чекан.
Секој од нас барем еднаш во живот

Пронајдете не на следниве мрежи: