Излезе третиот видео запис на групата Марлон Брандо

Станува збор за песната “Слободен уметник”. Музиката и текстот се на Кирил Трајковски,  аранжманот на Ветон Вејсели, а женските вокали ги испеа Јана ГиговаЗа видеото се погрижи веќе добро познатата Натали Башоски која се потруди да им ги претстави на јавноста уметниците од Њујорк.Ова е веќе трета соработка помеѓу Натали и Марлон Брандо кои претходно заеднички ги реализираа спотовите за песните “Ех да можам” и “На планина” Идеата за оваа песна е на Марко Соколовски и Кирил Трајковски а темата која ја опфаќа е социјалниот статус на уметникот во општеството кој се бори за својот уметнички идентитет. За видеото се погрижи веќе добро познатата Натали Башоски која се потруди да им ги претстави на јавноста уметниците од Њујорк.Ова е веќе трета

Пронајдете не на следниве мрежи: