Ја фаќале невестата по градите: Сватовите прописно ја „поминаа“ невестата

Фаќање на невестата за градите е обичај во Кина, а гостите на свадба не се воздржуваат да го испочитуваат.Веруваме дека на многумина ќе им се допадне овој чуден свадбен обичај кој се почитува во некои  делови на Кина. Инаку, се работи за тоа што сватовите ја фаќаат невестата за гради!
На видеото од свадбата кое се појави на Јутуб се гледа како гостите ја допираат невестата за гради.
Таа не се противи туку сето тоа го прифаќа со насмевка на лицето.
Погледнете го видеотоВеруваме дека на многумина ќе им се допадне овој чуден свадбен обичај кој се почитува во некои  делови на Кина. Инаку, се работи за тоа што св

Пронајдете не на следниве мрежи: