Ја гледале чудно поради фризурата и не и верувале КОЛКУ ГОДИНИ ИМА: Кога запеала ги оставила сите БЕЗ ЗДИВ!

Loading...

Кога Lillie McCloud застанала на подиумот на сцената на Х фактор, членот на жирито Кели Роланд не можела да се воздржи а да не ја праша 54 годишната пејачка- „Каде се криеше до сега“?Лили успеала жирито да го остави без текст, не само поради тоа што изгледала доста млада, туку и  кога го пуштила својот раскошен глас…
Слушнете ја и вие во видеото што следува…

 
Lillie McCloud – The X Factor by caseycarlsonx1Лили успеала жирито да го остави без текст, не само поради тоа што изгледала доста млада, туку и  кога го пуштила својот раскошен глас…

loading...
Loading...