Ја голтна најлутата пиперка на светот и потоа жестоко зажали поради тоа

Иако пријателте го советувале да не го прави тоа, овој тинејџер не ги послушалЕдно момче ја пробало најлутата пиперка на светот, која инаку го носи името нага јолокија.
Иако пријателите го посоветувале да не го прави тоа, тој не ги послушал. Откако ја голтнал пиперката мислел дека ќе умре.
Инаку овој вид пиперки најмногу се одгледува во Индија, Бангладеш и Шри Ланка, а поради својата лутина спаѓа во најлутите пиперки на светот.
Каква била рекацијата кога ја проголтал пиперката, погледнете во видеото.Едно момче ја пробало најлутата пиперка на светот, која инаку го носи името нага јолокија.
Иако пријателите го посоветувале да не го прави

Пронајдете не на следниве мрежи: