ЈА НАУЧИЛ ЛЕКЦИЈАТА: Храната не се фрла, а ова детенце најдобро го знае тоа!

Детенце уживало во својот хот-дог, а кога случајно го испуштил, веднаш го кренал од земја и продолжил да јаде.Неодоливото детенце дошло во друштво на постариот брат и мајка му на бејзбол натпреварот на Анахајм Ејнџлс.
Погледнете го видеото:Неодоливото детенце дошло во друштво на постариот брат и мајка му на бејзбол натпреварот на Анахајм Ејнџлс.
Погледнете го видеото:

Пронајдете не на следниве мрежи: