Ја вклучил климата од автомобилот, но реакцијата на неговото куче насмеала милион луѓе

Нема ништо подобро од клима уред во својот автомобил додека надвор има пеколни горештини. Тие се одлична работа и најверојатно се едно од најголемите изуми во светот.Ова кученце за прв пат го почувствува ладниот воздух на клима уредот во автомобилот на својот газда. Неговата реакција насмеа милион луѓе!
Погледнете:Ова кученце за прв пат го почувствува ладниот воздух на клима уредот во автомобилот на својот газда. Неговата реакција насмеа милион луѓе!

Пронајдете не на следниве мрежи: