Ја замота косата околу лименките, и по неколку минути остана воодушевена

Девојките често експериментираат со различни методи на виткање на косата.Овој пат се работи за крајно едноставен начин за виткање на локни. Потребни ви се осум лименки кока кола или некои слични лименки и 16 ластичиња за коса.
Косата прво малку просушете ја, потоа така полумокра разделете ја на еднакви делови и замотајте ја околу лименките. На карај зацврстете со ластичињата. Повторно просушете ја косата, симнете ги лименките и ќе добиете прекрасни, благи локни.
Погледнете ја целата постапка во видеото.Овој пат се работи за крајно едноставен начин за виткање на локни. Потребни ви се осум лименки кока кола или некои слични лименки и 16 ластичиња за

Пронајдете не на следниве мрежи: