Ја запроси девојката на концерт на Дино Мерлин! Погледнете како изгледаше

Го одбра совршениот момент и клекна пред својата девојка и ја побара за сопруга.Дино Мерлин вчера одржа концерт на Кошево пред 70.000 фанови. Сите негови концерти се пропратени со многу емоции и љубов, па многу често се случуваат прекрасни моменти, како оној вчера кога Мурис клекна пред својата девојка Зерина и извади веренички прстен.
Секако девојката рекла „Да“, а сето тоа се случувало за време на песната „Све док те буде имало“. Гестот на Мурис бил проследен со вресоци и аплауз на сите присутни  во негова близина, па блескаа блицеви од мобилните и апаратите. Погледнете како изгледало тоа.Дино Мерлин вчера одржа концерт на Кошево пред 70.000 фанови. Сите негови концерти се пропратени со многу емоции и љубов, па многу често се случува

Пронајдете не на следниве мрежи: