Јапонците измислиле машина која ја кажувала иднината. Путин и Обама решиле

Јапонците измислиле машина која ја кажувала иднината. Путин и Барак Обама решиле да појдат до Токио и да ја прашаат машината што ќе биде со Русија и со САД. Прв пристапил Путин :– Ќе има ли 3 светска војна?Јапонците измислиле машина која ја кажувала иднината. Путин и барак Обама решиле да појдат до Токио и да ја прашаат машината што ќе биде со Русија и со САД. Прв пристапил Путин :– Ќе има ли 3 светска војна?Машината:– ДА.Путин немал повеќе прашања.Настапил Обама. Сакал да праша дали САД ќе победи во таа 3 светска војна за која прашал Путин, ама му било малку незгодно од Рускиот колега, па затоа решил да постави индиректно прашање со цел да разбере за иднината на САД по 3 светска војна, и на крај прашал :– Ќе има ли КОКА КОЛА после 3 светска војна?, и си рекол ако има потврден одговор значи САД сеуште ќе постои, а ако постои значи сме победиле, а машината одговорила– ДА.“Одлично” – си помислил Обама, и прашал :– А колку ќе чини?– 50 копејки – одговорила машината.Јапонците измислиле машина која ја кажувала иднината. Путин и барак Обама решиле да појдат до Токио и да ја прашаат машината што ќе биде со Русија

Пронајдете не на следниве мрежи: