Како безболно да ги зголемите усните?

Loading...

Полните и убаво обликувани усни секако допринесуваат за поубав изглед на секоја жена. Еве како да ги зголемите вашите усни без многу труд и нормално без хируршки зафат.
Само во неколку потези, вашите усни за 5 минути ќе изгледаат супер пожелни, а еве и како:
1.  Нанесете малку вазелин на усните пред да земете во раце мека четка за заби и со мал кружен потег, со помош на четката да направите пилинг на усните.
2. Земете моливче за усни малку потемна нијанса од онаа на вашите усни и потоа почнете од купидоновиот лак. Од надворешната страна повлечете нежно линија околу целата усна.

3. Повторно од почеток на купидоновиот лак нанесете што по неутрален кармин за усни, користејќи при тоа четка за усни.
4. Преку карминот нанесете го својот омилен сјај за усни. За суптилен изглед користете светли нијанси.
5. За вашите усни да бидат во центарот на вниманието, потрудете се остатокот од вашата шминка да биде што по дискретен, неутрален, така што вашите нагласени усни ќе дојдат до израз.Полните и убаво обликувани усни секако допринесуваат за поубав изглед на секоја жена. Еве како да ги зголемите вашите

loading...
Loading...