Како да дознаете дали таа е „БОМБА“ во кревет?

За мажите важи дека за нив не постои лош секс, и дека секоја жена ќе заврши работа, но вистината е дека како и кај мажите, така и кај жените има добар и лош партнер во креветот. Како да знаете дали е таа вредна за маката? Еве 5 знаци кои укажуваат на тоа…1. Бакнежот
Според истражувањата, девојките кои малку го користат својот јазик и бакнувањето брзо го прекинуваат, треба да го очекувате најлошото. Но, доколку бакнувањето е сензуално, бавно и секси тогаш воопшто немојте да бидете загрижени.
2. Колкови
Мажите обожаваат да ги гледаат жените во колкови додека се движат, а има и причина за тоа. Начинот на кој жената ги користи колковите, зборува за нејзината контрола врз долните екстремитети. Најдобар начин е да ја проучите додека танцува, бидејќи тогаш доаѓаат во израз нејзините колкови и начинот на кој управува со нив.
3. Допири
Начинот на кој девојката ве допира, кажува многу за нејзиното опуштање во креветот. Ако таа нема проблем да ве допира по рацете, лицето, нозете уште на првиот состанок, тогаш веројатно таа ќе биде целосно опуштена. Нежниот допир по вратот во текот на романтична вечера, дава знак на вистинска тигрица во спалната соба.

4. Изразување
Нема ништо повеќе да го „запали” мажот од стенкањето и воздишките на својата партнерка. Доволно е да види колку таа ужива и неговото задоволство се зголемува. Сензуалните женски звуци ги доведуваат мажите до лудило, а девојките кои не се срамат и немаат намера да бидат тивки во спалната, дефинитивно знаат што прават.
5. Ентузијазам
Многумина не мислат дека тоа е важно, но сепак не се свесни колку грешат. Разговорите за секс се многу важни, можеби не на првите состаноци, но откога врската ќе се задлабочи алудирајте на тоа и разгорувајте ја темата. Извлечете го ентузијазмот од врската и проверете колку вашата партнерка е расположена за овој тип1. Бакнежот
Според истражувањата, девојките кои малку го користат својот јазик и бакнувањето брзо го прекинуваат, треба да

Пронајдете не на следниве мрежи: