КАКО ГОСПОД ДА ГО ЧУВАЛ: Овој моторциклист ни самиот незнае како преживеа

Мотоциклист се лизна со својот мотор, со голема брзина падна од моторот и почна да се влече по асфалтот. Во моментите кога падна од моторот, се најде помеѓу два камиона, а во близина на него помина и шлепер со приколка и тоа во полна брзина.Неверојатно е колкава среќа има ова момче. Како Господ да го чувал.
 
Остана жив и помина само со неколку помали повреди од видот на гребаници од лизгањето на асфалтот.Неверојатно е колкава среќа има ова момче. Како Господ да го чувал.
 
Остана жив и помина само со неколку помали пов

Пронајдете не на следниве мрежи: