Како изгледа внатрешноста на секс робот?

Loading...

Според некои предвидувања идејата за создавање роботи за секс ќе добие комплетна реализација до 2025-та година. Сепак, засега технологијата уште не е стигната дотаму да го замени човекот.Со оглед на тоа што целта на овие роботи е да го заменат човекот, можете да замислите колку е комплесна нивната градба. Реализацијата на францускиот уметник Цезар Вонк дава приказ на она што во иднина ќе им биде достапно на многумина.
Направена за потребите на натпревар, Вонк направи 3D приказ на внатрешноста на секс робот.
Внатре се наоѓаат детална анатомија и механички рбет. Според Вонк, овие роботи се иновација на векот.
Моделот на Вонк не е далеку од предвидувањата на експертите на полето на вештачката интелигенција во поглед на тоа како ќе изгледаат роботите. Како што пишува Daily Dot, внатрешноста односно механичките органи според предвидувањата ќе имаат сличен изглед како кај моделот на Вонк.
Повеќе на: GSM.MK
Со оглед на тоа што целта на овие роботи е да го заменат човекот, можете да замислите колку е комплесна нивната градба. Реализацијата на францускио

loading...
Loading...