КАКВА БОРБА: Ќе бидете воодушевени од овие симпатични близначки!

Вие ќе сакате да ги гледате одново и одново. Иако ова видео е пуставено уште во 2010 година, видеото започна повторно да го освојува светот. Што, всушност,  и не е изненадувачки кога ќе погледне дека се работи за две едноставно неодоливи бебиња, близнаци.
Лили и Дијана, иако неразделни, имаат свои „лоши моменти“. Нивната мајка Лорен Сегар се обидувала да ги сними сите интересни ситуации, на близначките, а ова е дефинитивно една од нив.
Малите близначки очигледно многу ја сакаат цуцлата, но постои мал проблем, ја сакаат истата. Нивната „тивка борба“  е неодолива, а вие ќе уживате во оваа прекрасно видео. Иако ова видео е пуставено уште во 2010 година, видеото започна повторно да го освојува светот. Што, всушност,  и не е изненадувачки ког

Пронајдете не на следниве мрежи: