Каква прецизност: Зеде скалпел и молив и направи нешто генијално!

Салават Фидел е експериментален уметник, а светска слава стекна со изработка на обични моливи.Фидал со помош на скалпел и четкичка со која ја чисти прашината прави мали чуда од графитниот врв на моливот.
Погледнете што стори во овој случај и ќе останете без текст. Сигурно би сакале да имате еден ваков молив.Фидал со помош на скалпел и четкичка со која ја чисти прашината прави мали чуда од графитниот врв на моливот.
Погледнете што стори во овој

Пронајдете не на следниве мрежи: