Какво олеснување: Од увото му извадиле вистинско „богатство“

Увото од видеото му припаѓа на Клеј Давис, баш како и огромната количина ушен восок кој му се насобрал и почнал да му прави проблеми. Видеото на некој чуден начин воодушеви многумина.Восокот во увото има своја заштитна улога, но тој редовно се суши и испаѓа. Но, кај некои луѓе се собира, стврднува и освен неудобноста предизвикува и послаб слух. Токму тоа му се случило на Клеј чија мајка ги зела работите во свои раце и „богатството го извадила“ со пинцета и тоа од четвртиот обид.
Видеото било снимено кон крајот наминатата година, а дури сега почнао да се шири по социјалните мрежи и за само два дена остварило скоро половина милион прегледиВосокот во увото има своја заштитна улога, но тој редовно се суши и испаѓа. Но, кај некои луѓе се собира, стврднува и освен неудобноста предизвикув

Пронајдете не на следниве мрежи: