Кармата го возвраќа ударот: Момчето го малтретираше неговиот другар, а потоа…

Она што го правиме на другите секогаш ни се враќа порано или подоцна. Кармата е чудо, секогаш го возвраќа ударот, тоа го научи ова момче – и тоа на потешкиот начин.
Погледнете:Кармата е чудо, секогаш го возвраќа ударот, тоа го научи ова момче – и тоа на потешкиот начин.
Погледнете:

Пронајдете не на следниве мрежи: