Ќе се пресмеете кога ќе се видите на колку начини овој татко го носи неговото бебе!

Ако не знаете како правилно да држите бебе, овој мудар татко ќе ви објасниДали сте знаеле дека постојат дури 17 пози во кои може да го лулате, нишкате вашето новороденче? Не знаете? Тогаш е време и вие, како и два милиони гледачи кои го погледнале видеото на YouTube, да дознаете.
Погледнете го видеотоДали сте знаеле дека постојат дури 17 пози во кои може да го лулате, нишкате вашето новороденче? Не знаете? Тогаш е време и вие, како

Пронајдете не на следниве мрежи: