ЌЕ ВЕ РАЗНЕЖИ: Непроценлива реакција на девојче кое за прв пат гледа дожд

Доколку некогаш го заборавите вашиот чадор, не се нервирајте, туку уживајте во дождот.Од децата треба да учиме како да се радуваме на малите работи, бидејќи сме заборавиле да уживаме во дождот, во снегот, во изгрејсонцето. 
Погледнете ја реакцијата на ова мало девојче кога ќе го почувствува дождот на својата кожа, бесценето.Од децата треба да учиме како да се радуваме на малите работи, бидејќи сме заборавиле да уживаме во дождот, во снегот, во изгрејсонцето. 

Пронајдете не на следниве мрежи: