ЌЕ ВЕ ЗДОБОЛИ И ВАС: Никој не очекуваше ваков удар!

Loading...

Таткото на ова девојче сигурно не се надеваше дека ќе добие волку силен удар. Затоа, погледнете како ова наизглед нежно и кревко девојче го нокаутираше нејзиниот татко.Таткото прилично храбро го примаше секој нејзин удар, мислејќи дека неговото малечко девојче не може многу да го повреди.
Но, ударот нѐ здоболе и нас.
Погледнете ја оваа малечка, но сериозна боксерка.Таткото прилично храбро го примаше секој нејзин удар, мислејќи дека неговото малечко девојче не може многу да го повреди.
Но, ударот нѐ здо

loading...
Loading...