ЌЕ ВИ СЕ ЗАМРЗНЕ КРВТА: Компилација од 10 најшокантни бродоломи!

Сообраќајните несреќи станаа дел од секојдневниот живот, но од друга страна пак, не постојат многу луѓе кои присуствувале на бродоломи.Сепак, постојат видео записи на неверојатни бродоломи и насукувања на бродови од кои ќе ви застане здивот.
Кога на огромен танкер ќе му откажат „кочниците“ и гледате како ви доаѓа во пресрет, стравот е неопислив!
Единствена среќа е што се наоѓате на копно, па има каде да избегате.

Но, доколку се наоѓате на пловилото што ќе биде потопено при судир, единствената работа која ви преостанува е да земете појас за спасување и да скокнете во морето.
Погледнете ја компилацијата од десетте најшокантни бродоломи кои се забележани со камера.
Сепак, постојат видео записи на неверојатни бродоломи и насукувања на бродови од кои ќе ви застане здивот.
Кога на огромен танкер ќе му отк

Пронајдете не на следниве мрежи: