Ќе земе воздух, па ќе писне! Нема да верувате што голтнало ова дете

Loading...

Докторот останал  запрепастен од овој  случајОсумгодишното момче од Аргентина проголтало играчка труба, па секогаш кога ќе земе воздух се слуша звук кој го прозиведува играчката.
Неговиот доктор Гомез Зувирија одлучи овој необичен случај да го забележи со камера.
Погледнете:
Осумгодишното момче од Аргентина проголтало играчка труба, па секогаш кога ќе земе воздух се слуша звук кој го прозиведува играчката.
Негов

loading...