Келнери и Готвачи

Loading...

Нашата фирма врши услуга за храна и пијалоци и оперира со аеродромите во Истанбул -Ататурк, Анкара – Есенбога, Измир – Аднан Мендерес, Аланја – Гази Паша, Грузија – Тифлис, Тунис – Енфидха, Летонија- Рига, Медина- Саудиска -Арабија и во Македонија- Скопје.
Се бара персонал за извршување работни активности во Аеродромот Александар Велики Скопје. 
Повеќе ингормации на следниов линк:
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kelneri-i-gotvachi/4597Нашата фирма врши услуга за храна и пијалоци и оперира со аеродромите во Истанбул -Ататурк, Анкара – Есенбога, Измир –

loading...