Келнерки, Хостеси и Рецепционерки

Loading...

ГЛОБАЛВОРК итно бара девојки до 30 години, со добро познавање на англиски јазик, за КЕЛНЕРКИ, ХОСТЕСИ И РЕЦЕПЦИОНЕРКИ во хотели во Доха, Катар.
повеќе информации на следниов линк: 
https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/kelnerki–hostesi-i-recepcionerki/4861ГЛОБАЛВОРК итно бара девојки до 30 години, со добро познавање на англиски јазик, за 

loading...