Книговодител

Loading...

Во Македонија, во Битолскиот регион, KROMBERG & Schubert  изгради фабрика и  има намера да вработи до 2.500 работници во иднина. Нашата компанија бара кандидат кој ќе стане дел од нашиот тим за следната работна  позиција Debitors Accountant.
Повеќе на следниов ЛИНКВо Македонија, во Битолскиот регион, KROMBERG & Schubert  изгради фабрика и  има намера да вработ

loading...