Кога фраерот е попаметен од рибата

Кога фраерот е попаметен од рибатаДечкото:- Сакаш бакнеж ?Девојката:- Не !Дечкото:- Знаеш ли што те прашав ?Девојката:- Да!Дечкото:- Што ?Девојката:- Сакаш бакнеж ?Дечкото:- Па ако толку инсистираш.Дечкото:- Сакаш бакнеж ?Девојката:- Не !Дечкото:- Знаеш ли што те прашав ?Девојката:- Да!Дечкото:

Пронајдете не на следниве мрежи: