Кога ќе им згрешиш на погрешни луѓе на Фејсбук па мораш да бегаш од државата

Loading...

Зарем е можно да не сфати дека се шегуваат со него.Па едноставно кога некој не капира… не капира.
Целиот Фејсбук разговор погледнете го на следната страна.

Па едноставно кога некој не капира… не капира.
Целиот Фејсбук разговор погледнете го на следната страна.

loading...
Loading...