Кога ќе видите што направи со Томос од 80-те и вие ќе посакате да имате ист ваков мотоцикл!

Еден Далматинец направил реставрација на својот мотоцикл и сѐ успеал да овековечи во една видео снимка.Целта му била моторот да го донесе во слична состојба, во каква што се наоѓал кога бил купен во далечните 1980-ти години.
Многумина мислеле дека неговиот подвиг е невозможен, но упорноста на крајот му се исплатела.
Погледнете го крајниот резултат… Целта му била моторот да го донесе во слична состојба, во каква што се наоѓал кога бил купен во далечните 1980-ти години.
Многумина мислеле

Пронајдете не на следниве мрежи: