Кога на пријателот ќе му се пофалиш дека си нашол одлична работа!

Loading...

Кога на пријателот ќе му се пофалиш дека си нашол одлична работа а потоа…Мешај, мешај, нема да ти биде ништо.Мешај, мешај, нема да ти биде ништо.

loading...
Loading...