Колекција вицеви за баба Рада

Гледач: Ало Баба Рада?Баба Рада: Да, повелете во програма сте.Гледачот: Имам проблем, девојка ми е стиптизерка.Баба Рада: Подитно чај од шипка.И се јавува маж и ја прашува : Бабо Рада, жена ми ме остави, што да правам??А таа му возвраќа: Хибискус, само чај од Хибискус.- Баба Рада, не знам каде за Стара нова година – Чај од `утепај се`
-Баба Рада, мал ми е… – Чај од црнец!
Ало баба Рада имам многу добра меморија – Ча.. Абе алкохол!
– Баба Рада мислам дека жената ми е стриптизерка – Чај од шипка
-Баба Рада, помош, вегетаријанец! -Чајна кобасица
Ало баба Рада, дечко ми е женкар… – Чај од ќутек
-Баба Радо , уште кукам по бившиот .. – Чај од ДОМЕСТОС за тебе чедо! 
– Баба Рада, неам пари – Чај од кладилница 
– Ало, Баба Рада Бранко овде. – Чај од синкамен!
– Баба Рада мал ми е. – Чај од магарешки трн.

-Баба Рада, немам стан… -Чај од фискални 
Баба Рада преку глава ми е од курви -Чај од девица 
-Баба Рада имам несогласувања со маж ми? -Арсеник
Баба Рада, имам суицидни намери… – Чај од Глок…
-Ало баба Рада многу куцам. -Чај со рум. — Вики ем Квики 
Се јавуваш денес кај баба Рада: – Бабо Радо иам проблем со… – НА СКИЈАЊЕ СИНКО!
Ало Баба Рада Грујо на телефон Што те мачи друже Грујо Заев , Бранко Сдсм Чај од пустец синко!
-Баба Рада, ради салати од Нова Година страдам од хроничен прејадитис. -Чај од рицинус…
-Ало, Баба Рада, за Нова Година… -Чај од ирваси!
Мислам дека Баба Рада и Доктор Оз треба да се венчаат.- Баба Рада, не знам каде за Стара нова година – Чај од `утепај се`
-Баба Рада, мал ми е… – Чај од црнец!
Ало ба

Пронајдете не на следниве мрежи: