Колку боли убавината: Овие МАЖИ тестираа колку навистина боли депилацијата!

Познато е дека жените имаат поголем праг на толеранција на болка неколку степени повеќе од мажите.Вистина е дека жените секојдневно се соочуваат со многу болни искуства, мажите често се бунтуваат против овој факт, и тие сакаат да докажат дека тоа не е така, па се подложуваат на најразлични експерименти. Сепак, тие често не се свесни дека убавината понекогаш навистина боли.
Додека момците од видеото се припремаат за депилација, девојката ги предупредува дека пределот околу градите е многу осетлив и дека кога ќе им ги влече лентите ќе имаат чувство дека со нив таа им вади и дел од кожата.

Тие самоуверено се насмевнале на предупредувањата, и одлучиле дека тие сами еден со друг ќе се депилираат, но не за долго.
Погледнете :
Вистина е дека жените секојдневно се соочуваат со многу болни искуства, мажите често се бунтуваат против овој факт, и тие сакаат да докажат дека то

Пронајдете не на следниве мрежи: