Колку брзо можете да се преслечете? Нејзе ѝ се потребни 47 секунди

Се брзате, влетувате во станот и имате многу малку време да се преслечете. Доколку вклучите тајмер, што мислите колку време би ви било потребно да се подготвите? Две минути, три? Таа може да го стори тоа за само 47 секунди.Актерката Кели о Хара ја осви наградата на неодамна одржаните Тони награди, а своето актерско умеење го покажа и на официјалниот дел од церемонијата.
Кели настапила и во еден момент од големата бина втрчала зад сцената и почнала да се преслекува. Кели имала многу малку време, а многу слоеви облека да симне од себе, но успеала за само 47 секунди да се преслече и повторно да се врати на сцена.
Погледнете како изгледало експресното преслекување  Актерката Кели о Хара ја осви наградата на неодамна одржаните Тони награди, а своето актерско умеење го покажа и на официјалниот дел од церемонијат

Пронајдете не на следниве мрежи: