КОЖАТА на ова бебе СЕ РАСПАЃА. Но тогаш, неговата мајка го открила ОВА!

Стефани Смит (35), кога го донела на свет малиот Исаиа не можела целосно да се израдува, ниту пак да биде среќна. По неговото раѓање приметила дека нешто не е во ред со неговата кожа и животот и се претворил во ноќна мора.Секој пат кога нејзиното бебе ќе биде изложено на јак парфем или некој јак мирис, на неговата кожа се појавува ужасен осип. Кожата почнувала да пука и да крвари.
Докторите и рекле дека Исаиа пати од тешка болест екцема. Откако му препишале креми, во почетокот на нивното користење, кожата на бебето почнала да се подобрува, но не за долго. Осипот се вратил и неговата кожа била во уште полоша состојба.
Мајката знаела дека треба нешто да направи. Па го направила она што било против волјата на докторите…
Погледнете го видеото:Секој пат кога нејзиното бебе ќе биде изложено на јак парфем или некој јак мирис, на неговата кожа се појавува ужасен осип. Кожата почнувала да пук

Пронајдете не на следниве мрежи: