Кожувчанка донираше 25.000 литри вода

Денеска компанијата Кожувчанка Доо од Кавадарци по вчерашните поплави на подрачјето на град Скопје одлучи да донира и испрати 25.000 литри вода Изворска.Целта е да се помогнат и да се покријат во извесна мера потребите онаму каде што е најпотребно.
Со ова Кожувчанка само ја потврдува својата опшествено одговорна улога секогаш прва да излезе во пресрет кога станува збор за вакви слични вонредни ситуации.Целта е да се помогнат и да се покријат во извесна мера потребите онаму каде што е најпотребно.
Со ова Кожувчанка само ја потврдува својата

Пронајдете не на следниве мрежи: