КРАТОК ФИТИЉ: Еве како може да си поминете кога ќе престигнете руски специјалци на автопат!

Додека во Америка постои опасност да „заработите куршум“ од полицијата, во Русија многу лесно може да добиете ќотек… доволно е само да го престигнете возило на руските специјалци.Во последно време, сообраќајните полицајци во Америка им „делат“ куршуми на возачите како да се бонбони. Во Русија за сега се применува „само“ физичка сила при пресметките со учесниците во сообраќајот.
Еве што му се случило на еден возач, која на патот престигнал комбе во кое се наоѓале припадници на специјалната полиција СОБР (Специјален одред за брза реакција).
Поради аголот на камерата, не знаеме дали уште нешто се случувало и што точно ја предизвикало ваквата реакција на специјалците.Во последно време, сообраќајните полицајци во Америка им „делат“ куршуми на возачите како да се бонбони. Во Русија за сега се применува

Пронајдете не на следниве мрежи: