Кумановски изрази кои ќе ве насмеат до солзи

Loading...

Најчести кумановски изрази кои ќе ве насмејат до солзи:
Литературно-Здраво како си?Кумановки-Куде си бе друљо?Литературно-Не се согласувам со тебеЛитературно-Здраво како си?Кумановки-Куде си бе друљо?Литературно-Не се согласувам со тебеКумановски-Шо серешЛитературно-Падна по скалитеКумановски-Аууу абе еба си гу матер на ногуЛитературно-БравоКумановски-Такој треба бе нешто паметно да направишЛитературно-Се шегуваш со мене?Кумановски-Ке ти гу ебу мајку не заебај!Литературно-Не претерувај!Кумановски-Не филозофирај!Литературно-Госпоѓо/госпоѓицеКумановски-МОРИ/МА!
Погледнете ги и најинтересните прилепски изрази на следниот линкЛитературно-Здраво како си?Кумановки-Куде си бе друљо?Литературно-Не се согласувам со тебе

loading...
Loading...